Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Prezentuje fotki samego mana ponieważ naczepa nie jest ukończona. No 100% brakuje dwóch stopni lusterka przy drzwiach pasażera i chlapaczy na tylnych błotnikach, ale to jest drobnostka. Model mam zamiar zaprezentować na tego rocznym MTM. Zdjęcia robione w warunkach pokojowych, deszcz pada, to szkoda mi z manem wychodzić na dwór.... Proszę o szczere komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Mało się świeci, albo nie widać, że się świeci lakier Poza tym szyby trochę ubrudzone. Poza tym bardzo ładnie. No może jeszcze światła są mało realistyczne. 4+/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witaj . Właśnie... To co mi się nie podoba to szybki troszkę ubrudzone i wkłady lamp przednich, które powinny być pomalowane na czarno. Tak jest całkiem nieźle . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Nom nieźle , ale poprosze o fotki na dworku , i ja bym jakąś siateczke w kangura wkleił i go na czerwono pomalował , ale to tylko moje myślenie :F . Pozdro i czekam na nacypke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Właśnie nie widziałem jak pomalować środki lamp, to nie pomalowałem, tak też może być. Dzięki za ocenę liczę na więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 No najbardziej to sie te szybki w oczy rzucają , ale nic sie nie martw , następnym razem będzie lepiej . Trzymam kciuki za naczepę , żeby też tak nieźle wyszła , bo truck naprawdę mi się podoba . POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Szkoda że nie jest zrobiony na wysoki połysk ale i tak fajnie wygląda. Czekam na komplet z naczepą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi