artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Mój najnowszy model, Ferrari Testarossa 1\24 zestaw oczywiście Tamiya,jak dla mnie to prawdziwe cudo techniki modelarskiej,ale co tu dużo mówic Zobaczcie i oceńcie Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Bierz aparat i model i wypad na dwór , bo słabe światło a widze ze model bardzo fajny Ci wyszedł , chce go gdzieś przy trawce ujrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Hehe naprawdę niezły , nic nie zobaczyłem na minus . A mam małe pytanko,a mianowicie czy lampy przednie się chowają ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 A mam małe pytanko,a mianowicie czy lampy przednie się chowają ??? Przy tej skali modelu to pewnie sie chowają. Artus, zrób wiecej zdjęć przy słonecznej pogodzie bo lakier prezentuje się niesamowicie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Bierz aparat i model i wypad na dwór , bo słabe światło a widze ze model bardzo fajny Ci wyszedł , chce go gdzieś przy trawce ujrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 A mam małe pytanko,a mianowicie czy lampy przednie się chowają ??? Przy tej skali modelu to pewnie sie chowają. Artus, zrób wiecej zdjęć przy słonecznej pogodzie bo lakier prezentuje się niesamowicie Pozdrawiam Tak chowaja się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 W tak duzej skali to linie podzialu powinny byc obowiazkiem. Sprobuj je naniesc na model a bedzie on jeszcze lepiej wygladal. I przepoleruj lakierek jak sie da. Modelik fajniutki. Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 model ładny nie powiem że nie ale mam pytanie... Dlaczego jest tylko jedno lusterko boczne ?! Czy nie było go w pudełku ? o chyba że to jest model z 1 lusterkiem. ;) Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Model ma tylko jedno lusterko,tak jak jego odpowiednik w skali 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 A skąd jesteś taki pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Jest to zestaw Tamiya i raczej nie ma mowy o pomyłce, w instrukcji jest tylko mowa o jednym bocznym lusterku , a na ten twoim zdjęciu to może jakaś inna wersja testarossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 No Szwendacz widziałes fote Bilonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Zapewne tamto to jest po prostu nowsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagato Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Zgadza się. Wersje 512 TR z pierwszego roku produkcyjnego (1984) miały tylko jedno lusterko zewnętrzne. Model z roku 1985 był już wyposażony w komplet lusterek. Auta różniły się też wzorem felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 No fajny ten modelik tylko by sie przydały foty w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi_bydg Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja mam pytanie czy na pewno jest to skala 1/12? Zdaje się mi, że jednak to skala 1/24 gdyż mój model z Tamiya w skali właśnie 1/24 nie różni się niczym jak ten model. Chyba, że ja się mylę Możesz zrobić zdjęcie pudła Tamiya od modelu? Sam kiedyś szukałem właśnie większej skali niż 1/24 i nie spotkałem się z ofertą ze strony Tamiya, jedyne co było to od Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 O kurcze sorry pomyliłem się tak to skala 1\24 , a mam motocykle w 1\12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi