artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Mój najnowszy motocykl zestaw Hellera, zawartośc pudełka trochę uboga , ale efekt zadowalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Skala 1:9 ? , motorek ładny , ale żyje dla hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Mi też się podoba.Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Skala 1:9 ? , motorek ładny , ale żyje dla hondy Nie skala 1\12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Własnie dziś zaczynam kleic Honde MVX 250 1\12 Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Ha jeżeli dobrze kojarzę to tym motorem jeździł Valentino Rossi. Ładny jedno ślad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Może to i Heller ale efekt końcowy jest jak najbardziej Własnie dziś zaczynam kleic Honde MVX 250 1\12 Tamiya a z tej budowy to poprosimy relacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 No ładny ścigant Mam kilka pytań bo widzę że zajmujesz się motorami.Ale zadam Ci je na PW Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 No ładny ścigant Mam kilka pytań bo widzę że zajmujesz się motorami.Ale zadam Ci je na PW Pozdrawiam ccrriiss Sorry ale co znaczy skrót PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 To Profil Wewnętrzny,czyli wiadomość prywatna na forum.To takie pod postami.To twoja poczta na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Jest to wiadomość prywatna, jeżeli ktoś ja do ciebie napisze to będziesz o tym wiedział,patrząc na górny pasek ( masz tam :Strona główna Forum itp) jest ona na samej górze strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Sabotaż !! Ktoś zaspawał Rossi'emu wydech !! Super malowanie ale... szkoda, że nie zeszlifowałeś "szwów" na oponkach, filtrze oleju i teleskopach - model byłby bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi