zoltan1 Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) Śmigłowiec Mi 24 z finałowej sceny filmu Rambo 3 z numerem 45.Jest to oczywiście przerobiona Puma Revella w skali 1:32. Dokupiłem kalki z różnych modeli i wyrzutnie rakiet w skali 1:35 reszta dorobiona. Model po wielu latach wreszcie doczekał się ukończenia,jest tak stary że reflektor się pomarszczył.Brakuje mu jeszcze naklejki na belce ogonowej ostrzegającej o wirniku,szukałem nie znalazłem takiej kalki więc odpuściłem . Model miał cieszyć oko i wywołać uśmiech i chyba się udało. Edytowane 7 Marca 2023 przez zoltan1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 "Model miał cieszyć oko i wywołać uśmiech i chyba się udało." Nawet bardzo Cieszy mnie taki hołd dla klasyki, jakbyś robił dioramę to nie zapomnij napisać gdzie są pociski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 4 Maja 2023 Autor Share Napisano 4 Maja 2023 (edytowane) Myślę że większość wie gdzie są pociski jeśli nie to trzeba zapytać płk Trautmana Edytowane 4 Maja 2023 przez zoltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 16 godzin temu, zoltan1 napisał: Myślę że większość wie gdzie są pociski jeśli nie to trzeba zapytać płk Trautmana I to mi się podoba A w ostatniej scenie to ja wiedziałem, że John i pułkownik się nie poddadzą i będą się bronić przez Rosjanami i na końcu wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 5 Maja 2023 Autor Share Napisano 5 Maja 2023 Nie ma bata na chłopaków,specnaz dla nich amatorka takiego terminatora czy predatora rozpracują w 15 minut.Jedyny problem tak mi się wydaje Rambo miałby z Chuckiem Norrisem, jak wszyscy wiedzą Chuck zakrzywia czasoprzestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 (edytowane) Podoba się. Edytowane 5 Maja 2023 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osmial Napisano 18 Maja 2023 Share Napisano 18 Maja 2023 Lol, faktycznie generator uśmiechu i wehikuł czasu w jednym:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi