zoltan1 Napisano 7 Marca 2023 Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) Śmigłowiec Mi 24 z finałowej sceny filmu Rambo 3 z numerem 45.Jest to oczywiście przerobiona Puma Revella w skali 1:32. Dokupiłem kalki z różnych modeli i wyrzutnie rakiet w skali 1:35 reszta dorobiona. Model po wielu latach wreszcie doczekał się ukończenia,jest tak stary że reflektor się pomarszczył.Brakuje mu jeszcze naklejki na belce ogonowej ostrzegającej o wirniku,szukałem nie znalazłem takiej kalki więc odpuściłem . Model miał cieszyć oko i wywołać uśmiech i chyba się udało. Edytowane 7 Marca 2023 przez zoltan1 17 Cytuj
Headhunter88 Napisano 4 Maja 2023 Napisano 4 Maja 2023 "Model miał cieszyć oko i wywołać uśmiech i chyba się udało." Nawet bardzo Cieszy mnie taki hołd dla klasyki, jakbyś robił dioramę to nie zapomnij napisać gdzie są pociski Cytuj
zoltan1 Napisano 4 Maja 2023 Autor Napisano 4 Maja 2023 (edytowane) Myślę że większość wie gdzie są pociski jeśli nie to trzeba zapytać płk Trautmana Edytowane 4 Maja 2023 przez zoltan1 Cytuj
Headhunter88 Napisano 5 Maja 2023 Napisano 5 Maja 2023 16 godzin temu, zoltan1 napisał: Myślę że większość wie gdzie są pociski jeśli nie to trzeba zapytać płk Trautmana I to mi się podoba A w ostatniej scenie to ja wiedziałem, że John i pułkownik się nie poddadzą i będą się bronić przez Rosjanami i na końcu wygrali Cytuj
zoltan1 Napisano 5 Maja 2023 Autor Napisano 5 Maja 2023 Nie ma bata na chłopaków,specnaz dla nich amatorka takiego terminatora czy predatora rozpracują w 15 minut.Jedyny problem tak mi się wydaje Rambo miałby z Chuckiem Norrisem, jak wszyscy wiedzą Chuck zakrzywia czasoprzestrzeń Cytuj
Endrju Napisano 5 Maja 2023 Napisano 5 Maja 2023 (edytowane) Podoba się. Edytowane 5 Maja 2023 przez Endrju Cytuj
osmial Napisano 18 Maja 2023 Napisano 18 Maja 2023 Lol, faktycznie generator uśmiechu i wehikuł czasu w jednym:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi