WPR Napisano 11 Marca 2023 Share Napisano 11 Marca 2023 Dzień dobry, Takie tam. Zrobione w sumie tylko dlatego, że dostałem w loterii SUPERMODELu te figurki z Masterbox, a nie lubię zbierania modeli. STUG prosto z pudełka, na szybko wyglądał spójnie z kilkoma zdjęciami, które znalazłem. Bez głębszej analizy tematu. Podstawka na bazie ramki po drewnianych puzzlach - trochę niestety wypaczyła się od gliny modelarskiej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Marca 2023 Share Napisano 11 Marca 2023 (edytowane) Coś ta lewa gąska nie ułożyła się za bardzo, a i stug wygląda zbyt czysty w stosunku do scenerii, figuranci i ich ilość spoko , btw przewody można by dorobić, były w opcji zestawowej , tu olałeś temat , szwy na narzędziach ,masz co poprawiać. Edytowane 11 Marca 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Marca 2023 Share Napisano 11 Marca 2023 Tu jeszcze rzuca się w oczy , trzeba było ściąć podstawę , albo wcisnąć w błotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 11 Marca 2023 Autor Share Napisano 11 Marca 2023 Godzinę temu, Evildead napisał: Coś ta lewa gąska nie ułożyła się za bardzo, a i stug wygląda zbyt czysty w stosunku do scenerii, figuranci i ich ilość spoko , btw przewody można by dorobić, były w opcji zestawowej , tu olałeś temat , szwy na narzędziach ,masz co poprawiać. Masz oko. Rzeczywiście teraz coś mi świta, że druty na kable były w zestawie. 30 minut temu, Evildead napisał: Tu jeszcze rzuca się w oczy , trzeba było ściąć podstawę , albo wcisnąć w błotnik eh Może rzeczywiście będzie trzeba zrobić te poprawki w wolnej chwili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 Trochę za czysty jak na mój gust. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 W dniu 11.03.2023 o 18:36, WPR napisał: Bez głębszej analizy tematu. Pręty antenowe mogli zdemontować - ale gniazda/mocowania powinny być na miejscu. Może da się to jeszcze naprawić. Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi