WPR Napisano 11 Marca 2023 Napisano 11 Marca 2023 Dzień dobry, Takie tam. Zrobione w sumie tylko dlatego, że dostałem w loterii SUPERMODELu te figurki z Masterbox, a nie lubię zbierania modeli. STUG prosto z pudełka, na szybko wyglądał spójnie z kilkoma zdjęciami, które znalazłem. Bez głębszej analizy tematu. Podstawka na bazie ramki po drewnianych puzzlach - trochę niestety wypaczyła się od gliny modelarskiej. 4 Cytuj
Evildead Napisano 11 Marca 2023 Napisano 11 Marca 2023 (edytowane) Coś ta lewa gąska nie ułożyła się za bardzo, a i stug wygląda zbyt czysty w stosunku do scenerii, figuranci i ich ilość spoko , btw przewody można by dorobić, były w opcji zestawowej , tu olałeś temat , szwy na narzędziach ,masz co poprawiać. Edytowane 11 Marca 2023 przez Evildead Cytuj
Evildead Napisano 11 Marca 2023 Napisano 11 Marca 2023 Tu jeszcze rzuca się w oczy , trzeba było ściąć podstawę , albo wcisnąć w błotnik Cytuj
WPR Napisano 11 Marca 2023 Autor Napisano 11 Marca 2023 Godzinę temu, Evildead napisał: Coś ta lewa gąska nie ułożyła się za bardzo, a i stug wygląda zbyt czysty w stosunku do scenerii, figuranci i ich ilość spoko , btw przewody można by dorobić, były w opcji zestawowej , tu olałeś temat , szwy na narzędziach ,masz co poprawiać. Masz oko. Rzeczywiście teraz coś mi świta, że druty na kable były w zestawie. 30 minut temu, Evildead napisał: Tu jeszcze rzuca się w oczy , trzeba było ściąć podstawę , albo wcisnąć w błotnik eh Może rzeczywiście będzie trzeba zrobić te poprawki w wolnej chwili. 1 Cytuj
meser262 Napisano 12 Marca 2023 Napisano 12 Marca 2023 W dniu 11.03.2023 o 18:36, WPR napisał: Bez głębszej analizy tematu. Pręty antenowe mogli zdemontować - ale gniazda/mocowania powinny być na miejscu. Może da się to jeszcze naprawić. Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi