KRUGER_MAN Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam , dzisiaj otrzymałem paczke z tą oto scanią . Foty słabe jak zawsze ... ale cos tam widać . Zazcne od "chromów" ze są naprawde całkiem niezłe , jest kilka skaz ale to chyba standarad , a wypraski zwykłe tez ładne są . Mogł bym sie przypierdzielić do opon, bo te sa dziwne , skladane z połowek . I rama , dziwnie składana ... Kalki niezłe No i instrukcja , zrobiona na kształt ksiazeczki jest bardzo wygodna i poreczna za co plusik . Model ocenił bym na jakies 8.5/10 Model miał być zrobiony na "roboczo" ale widząc te chromy zmieniam koncepcje ;) . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Nio ładna scania i cała, prawie cała plastikowa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam. Scania fajna, właśnie ją składam. Niestety albo ja miałem jakiś felerny egzemplarz albo cała seria jest do bani. Plastik beznadziejny, rozdwaja się podczas szlifowania, dużo śladów po wypychaczach i co najgorsze, miałem powyginane elementy. Strasznie się to skleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
/ Miklóś Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Powyginane elementy to niestety standart w tym modelu, głównie tył kabiny, nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Tył kabiny, rama, zderzak i silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Fajny model tej scani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam. Scania fajna, właśnie ją składam. Niestety albo ja miałem jakiś felerny egzemplarz albo cała seria jest do bani. Plastik beznadziejny, rozdwaja się podczas szlifowania, dużo śladów po wypychaczach i co najgorsze, miałem powyginane elementy. Strasznie się to skleja. Powyginane elementy to niestety standart w tym modelu, głównie tył kabiny, nie ??? Tył kabiny, rama, zderzak i silnik. Heller i wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Przynajmniej jakość chromów jest lepsza , np. italeri to dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Mateusz w pełni sie z tobą zgodze szczególnie w Scani Roadruner to jest tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Oj, tam... Nie dramatyzujcie... Tylko troszku się "wygły" Powodzenia w budowie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Wy chyba Revella nie widzieliście jak na Italerke narzekacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 miqs No ja na revelowskie chromy narzekać nie mogę a man jest revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi