Zbyszek Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Mój trzeci model w tej skali i jak narazie ostatni. Wielkim minusem są figurki które w najbliższym czasie idą do wymiany. No i oczywiście zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Mój trzeci model w tej skali A jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 A czemu porzucasz tą "jedynie słuszną skalę" jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Malowany (czy jakby to dyplomatycznie określić) pędzlem? Widoczny pośpiech + grubo położona farba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 A czemu porzucasz tą "jedynie słuszną skalę" jeżeli można wiedzieć? Mam nadzieję, że porzucą ją dla skali jedynie słuszniejszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Porzucam tą skale dla 1:72 a malowanie od pędzla faktycznie grubo nałożona farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Żeby nie było: a nie mówiłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 1:72 to słuszna skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Popieram, 1:72 jest jedyną słuszną ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi