Luljan Napisano 23 Marca 2023 Share Napisano 23 Marca 2023 Czolem, Ma ktoś może do zbycia wiatrochron i tylne szybki? Chętnie przygarnę droga kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Marca 2023 Share Napisano 23 Marca 2023 (edytowane) Do B/ C/Mk III? Wiatrochron z płaską osłoną bym znalazł. Tylne szyby dorobisz z butelki po wodzie. Krzywiznę/ wypukłość idzie dobrać. Kiedyś robiłem do P-40. Edytowane 23 Marca 2023 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 23 Marca 2023 Autor Share Napisano 23 Marca 2023 (edytowane) 2 hours ago, marek d said: Wiatrochron z płaską osłoną bym znalazł. Ale głupek jestem, mam takie stare pudełko z konikiem. Zabrałem tylne szybki do ICM, Ale wiatrochron przecież mam, a szybki, masz racje, dorobię sobie. Zrobię sobie B1 Rebel Queen. Dzięki za zainteresowanie. Czyli sprawa załatwiona . Edytowane 23 Marca 2023 przez Luljan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi