kozi84 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Zdjęcia przypadkowo znalazłem w internecie , autora nie znam. Ale myślę że by się nie obraził, że pokazałem ten piękny zestaw. Jedziem z fotami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Świetny zestaw! I widzę, że eksponowany gdzieś w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 no naprawde bardzo mi się to podoba. Naprawdę robi super wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam Mnie również się podoba Ciekawe ile go ktoś czasu robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 A JA WIEM KOGO TO CUDO............ps....CZąbas........grartuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Piękne, ciekawe ile mu zajeło zrobienie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 czy to nie są zdjęcia z poznania z przed dwóch lat z jakiejś wystawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Normalnie cudo, zwłaszcza że niemiecka pancerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Czyżby to były zdjątka z targów ModelHobby w Poznaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Odgrzewacie starego kotleta, a Rafał Jankowski buduje podobny zestaw i to na naszym forum. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Bardzo ładne zestawienie modeli. Mam takie pytanie bo szukałem niestety jednoznacznej odpowiedzi nie znalazłem jak wyglądał skład transportujący samobieżne mozdzierze Karl. Interesują mnie zdjęcia ewentualnie jakes informacje na ten temat. Odrazu napisze żeby nie było niedomówień że zdaje sobie sprawe że na specjalnych platformach transportowych ale konkretnie ile lokomotyw wchodziło w skład całego zestawu i jake ewentualnie wagony dodatkowe. Widziałem podobne dioramy ale nie wiem czy to wpełni potwierdzona konfiguracja dlatego interesują mnie konkrety. Z góry dziekuje za okazaną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 No mi też się bardzo podoba ten wielgachny zestawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi