Arni1989 Posted March 26 Share Posted March 26 (edited) Witam przy niedzieli Pochwalę się pierwszym modelem czołgu i pierwszą dioramką ulepioną przeze mnie. Nazwałem to "Tiger gdzieś w Normandii". Przy budowie nie sugerowałem się żadnym prawdziwym Tygrysem, tylko starałem się by nie wyglądał całkiem dziwacznie tak naprawdę jestem bardziej zadowolony z samej dioramki niż z czogu ale każdy od czegoś zaczynał życzę (oby) miłego oglądania Edited March 26 by Arni1989 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p2288 Posted March 26 Share Posted March 26 Super pomysł na zrobienie zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted March 26 Share Posted March 26 Pomysł fajny, tylko kurde podwozie ubłocone porządnie , ślady po gąskach też, a teren w około suchy, ale już pomijając to scenka wygląda całkiem klimatycznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni1989 Posted March 26 Author Share Posted March 26 To prawda, tez zwróciłem na to uwagę, ale stwierdziłem, że już nie będę jej zmieniał. Przy następnej dioramie bardziej się przyłożę:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted March 26 Share Posted March 26 Teraz, Arni1989 napisał: To prawda, tez zwróciłem na to uwagę, ale stwierdziłem, że już nie będę jej zmieniał. Przy następnej dioramie bardziej się przyłożę:) No i fajnie , potencjał jak widać jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted March 26 Share Posted March 26 Trudna duża diorama, w paru miejscach chyba zabrakło pomysłu na zagospodarowanie przestrzeni. Jeśli to cegły to za duże, błoto wiesz już. Zgadzam się jest potencjał, sam robię minimalistyczne podstawki, bo jeszcze nie potrafię wszystkiego zgrać ze sobą. Ale jak tak sobie przypomnieć co widuję na wystawach, to jest dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arni1989 Posted March 26 Author Share Posted March 26 9 minut temu, copycat napisał: Trudna duża diorama, w paru miejscach chyba zabrakło pomysłu na zagospodarowanie przestrzeni. Jeśli to cegły to za duże, błoto wiesz już. Zgadzam się jest potencjał, sam robię minimalistyczne podstawki, bo jeszcze nie potrafię wszystkiego zgrać ze sobą. Ale jak tak sobie przypomnieć co widuję na wystawach, to jest dobrze. dzieki za opinię:) faktycznie jest trochę za duża i gdzieś tam zabrakło inwencji. Cegły wg. opisu sklepu są w skali 1:35 i mi pasowały wizualnie. Dlatego tez postanowiłem udostępnić swoją prace żeby otrzymać krytykę i sugestie na co zwrócić uwagę w przyszłych produkcjach:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krn78 Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) A mi się podoba (ale ja się nie znam). Kto powiedział, że w dioramie WSZĘDZIE musi być pełno wszystkiego? Imho diorama nie ma sobie nic do zarzucenia. Jest zrobiona starannie i da się uwierzyć w scenkę, którą przedstawia. Edited March 28 by krn78 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts