Arni1989 Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 (edytowane) Witam przy niedzieli Pochwalę się pierwszym modelem czołgu i pierwszą dioramką ulepioną przeze mnie. Nazwałem to "Tiger gdzieś w Normandii". Przy budowie nie sugerowałem się żadnym prawdziwym Tygrysem, tylko starałem się by nie wyglądał całkiem dziwacznie tak naprawdę jestem bardziej zadowolony z samej dioramki niż z czogu ale każdy od czegoś zaczynał życzę (oby) miłego oglądania Edytowane 26 Marca 2023 przez Arni1989 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 Super pomysł na zrobienie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 Pomysł fajny, tylko kurde podwozie ubłocone porządnie , ślady po gąskach też, a teren w około suchy, ale już pomijając to scenka wygląda całkiem klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni1989 Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 To prawda, tez zwróciłem na to uwagę, ale stwierdziłem, że już nie będę jej zmieniał. Przy następnej dioramie bardziej się przyłożę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 Teraz, Arni1989 napisał: To prawda, tez zwróciłem na to uwagę, ale stwierdziłem, że już nie będę jej zmieniał. Przy następnej dioramie bardziej się przyłożę:) No i fajnie , potencjał jak widać jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 Trudna duża diorama, w paru miejscach chyba zabrakło pomysłu na zagospodarowanie przestrzeni. Jeśli to cegły to za duże, błoto wiesz już. Zgadzam się jest potencjał, sam robię minimalistyczne podstawki, bo jeszcze nie potrafię wszystkiego zgrać ze sobą. Ale jak tak sobie przypomnieć co widuję na wystawach, to jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni1989 Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 9 minut temu, copycat napisał: Trudna duża diorama, w paru miejscach chyba zabrakło pomysłu na zagospodarowanie przestrzeni. Jeśli to cegły to za duże, błoto wiesz już. Zgadzam się jest potencjał, sam robię minimalistyczne podstawki, bo jeszcze nie potrafię wszystkiego zgrać ze sobą. Ale jak tak sobie przypomnieć co widuję na wystawach, to jest dobrze. dzieki za opinię:) faktycznie jest trochę za duża i gdzieś tam zabrakło inwencji. Cegły wg. opisu sklepu są w skali 1:35 i mi pasowały wizualnie. Dlatego tez postanowiłem udostępnić swoją prace żeby otrzymać krytykę i sugestie na co zwrócić uwagę w przyszłych produkcjach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 (edytowane) A mi się podoba (ale ja się nie znam). Kto powiedział, że w dioramie WSZĘDZIE musi być pełno wszystkiego? Imho diorama nie ma sobie nic do zarzucenia. Jest zrobiona starannie i da się uwierzyć w scenkę, którą przedstawia. Edytowane 28 Marca 2023 przez krn78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi