Siela Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Chciałem Wam przedstawić moją pierwszą modelarską kompozycje jaką stworzyłem. Było to już ładnych pare lat temu. W miedzy czasie została zniszczona ale udało mi się ją odtworzyć dlatego prezentuje ją na łamach forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Trochę dziwne oczy ale pyzatym model Śnieg zrobiony jest z sody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 z mąki jest śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 jest fajnie ale jak ten niemiec tam na góre sie wspią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Pierwsze co mi się w oczy rzuciło, to bardzo brzydko odtworzone cegły. Wyglądaję jak czerwone(i bardzo nierówne-polscy murarze?) pustaki. Poza tym jest pełno wolnej, niezagospodarowanej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) jest fajnieale jak ten niemiec tam na góre sie wspią po desce wlazł albo kolega go podsadził ;) Pierwsze co mi się w oczy rzuciło, to bardzo brzydko odtworzone cegły. Wyglądaję jak czerwone(i bardzo nierówne-polscy murarze?) pustaki.Poza tym jest pełno wolnej, niezagospodarowanej przestrzeni. Budynek wogóle pozostawia wiele do życzenia. Ale tak jak mówiłem dawno temu go sklejałem Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 proszę o usunięcie posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 tam pewnie z -40C mrozu jest ale rozumiem areobik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 jak sobie pomyslał ilu ruskich tymi granatami zaskoczy to aż mu sie ciepło zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 no bardzo fajnie wykonane i mam pytanie z czego wykonałeś śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 dzięki, o sniegu napisane jest pare postów wyżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 jak utrwaliłeś mąkę? szkoda, że elementy drewniane nie są pomalowane.. sam wash znacznie by poprawił ich wygląd a figurki to bardzo kiepsko oskrobane.. dużo śladów po łączeniu form.. i hełmy strasznie jajowate w tym zestawie :P malowanie zimowych wdzianek przy pomocy metody suchego pędzla i czarnej farby to był zdecydowanie zły pomysł.. trzeba było pomalować ciemniejszym kolorem i białą farbą popędzlować wystające krawędzie jeśli zdecydowałeś się zrobić piętro.. to przydało by się dorobić jakieś resztki stropu zamiast zostawiać gładkie ściany:] przecież jakoś musiał być umocowany.. ogólnie całość bardzo niechlujnie pomalowana.. zbliżenia odstraszają, z większej odległości prezentuje się lepiej.. rzeczywiście sporo miejsca jest jeszcze do zagospodarowania.. parę ciekawych detali z pewnością by ją uatrakcyjniło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Film ,,Wróg u bram'' se ogladnij tam akcja się toczy w Stalingradzie w 1942 roku.Fajny film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Film ,,Wróg u bram'' se ogladnij tam akcja się toczy w Stalingradzie w 1942 roku.Fajny film. widziałem bardzo fajny najlepszy efekt jak skakał i nagle mu rozwalił łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haluś Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 najlepszy efekt jak skakał i nagle mu rozwalił łeb "Troche" to było niemożliwe ale co tam Moim zdaniem lepiej wydarzenia z tamtego okresu zostały przedstawione w filmie "Stalingrad". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 20 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2008 O ile mi się wydaje to nie jest temat filmowy. Mąka nie jest jakoś specialnie utrwalona. Ale ze względu na to, że staje się sucha pod wpływem temperatury zlepia się sama. Cieszę się, że wkoncu pojawiła się krytyka bo ta diorama ma wiele wad ale mimo wszystko mi się podoba ;) jak na dokonania z przed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi