artus750 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam ,zestaw Academy skala 1\72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Fajny samolocik. podobają mi się te japońce. Ale pod względem jakości wykonania nie powiem nic,jeszcze nie jestem na tyle doświadczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Fajnie, że Zero Niestety generalnie na zdjęciach zbyt mało widać, żeby powiedzieć coś na temat samego modelu (może zrobisz jeszcze kilka w nieco lepszym świetle?). Z tego co udało mi się zauważyć wnioskuję, że Twój model to "straszny" czyścioch - no ale to oczywiście kwestia gustu, jedni modele brudzą inni nie, więc w żadnym razie nie traktuj tego jako zarzutu (tym bardziej, że sam nie lubię brudzić swoich modeli - nawet tych z hinomaru). Zastanawia mnie jednak dziwny kolor kołpaku jak i samego śmigła, które powinny być czerwono-brązowe, a jeśli dobrze widzę u Ciebie są czarne. No i czy pamiętałeś o zeszlifowaniu lewego kadłubowego karabinu maszynowego, którego w A6m5 model 52c być nie powinno (o czym Academy pamiętać nie raczyła, bądź nie chciała)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Kołpak i smigło nie są czarne tylko brązowe (farbkę mieszałem na oko i jest troszeczkę za ciemna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi