TAW Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 W dniu 22.04.2023 o 11:15, Hypnos napisał: Super praca. Jak zrobiłeś podstawek ? Dzięki Podstawka to nic specjalnego - ramka do zdjęć wypełniona gliną a na to tekstura ziemi Ammo Mig, pigmenty, sucha trawa morska no i samoprzylepna mata trawiasta BSM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Bardzo ładna praca - Na prawdę nie mogę się napatrzeć na Pańskiego "teciaka". Bardzo lubię w modelach (w Pańskim to odnajduję), kiedy starają się w skali zachować wszystko możliwie jak najbliżej tego co zrobiłby z nim prawdziwy kurz, ziemia, błoto i rdza. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Dzięki (Panie) Sebastianie. Choć jeśli 76 ma coś wspólnego z rokiem urodzenia to raczej ja się powinienem kłaniać , to jednak przewrotnie na potrzeby forum, gdzie raczej wszyscy jesteśmy na "ty" zaproponuję na przyszłość po prostu - Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) 21 minut temu, TAW napisał: Dzięki (Panie) Sebastianie. Choć jeśli 76 ma coś wspólnego z rokiem urodzenia to raczej ja się powinienem kłaniać , to jednak przewrotnie na potrzeby forum, gdzie raczej wszyscy jesteśmy na "ty" zaproponuję na przyszłość po prostu - Tomek. Oczywiście - jestem tu stosunkowo od niedawna - dlatego staram się stosować do klasycznych form grzecznościowych. Dzięki za wyprostowanie Tomek. . Takkk 76 to niestety rocznik Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Sebastian76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi