TAW Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Napisano 24 Kwietnia 2023 W dniu 22.04.2023 o 11:15, Hypnos napisał: Super praca. Jak zrobiłeś podstawek ? Dzięki Podstawka to nic specjalnego - ramka do zdjęć wypełniona gliną a na to tekstura ziemi Ammo Mig, pigmenty, sucha trawa morska no i samoprzylepna mata trawiasta BSM. Cytuj
Sebastian76 Napisano 25 Kwietnia 2023 Napisano 25 Kwietnia 2023 Bardzo ładna praca - Na prawdę nie mogę się napatrzeć na Pańskiego "teciaka". Bardzo lubię w modelach (w Pańskim to odnajduję), kiedy starają się w skali zachować wszystko możliwie jak najbliżej tego co zrobiłby z nim prawdziwy kurz, ziemia, błoto i rdza. Gratulacje! 1 Cytuj
TAW Napisano 25 Kwietnia 2023 Autor Napisano 25 Kwietnia 2023 Dzięki (Panie) Sebastianie. Choć jeśli 76 ma coś wspólnego z rokiem urodzenia to raczej ja się powinienem kłaniać , to jednak przewrotnie na potrzeby forum, gdzie raczej wszyscy jesteśmy na "ty" zaproponuję na przyszłość po prostu - Tomek. Cytuj
Sebastian76 Napisano 25 Kwietnia 2023 Napisano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) 21 minut temu, TAW napisał: Dzięki (Panie) Sebastianie. Choć jeśli 76 ma coś wspólnego z rokiem urodzenia to raczej ja się powinienem kłaniać , to jednak przewrotnie na potrzeby forum, gdzie raczej wszyscy jesteśmy na "ty" zaproponuję na przyszłość po prostu - Tomek. Oczywiście - jestem tu stosunkowo od niedawna - dlatego staram się stosować do klasycznych form grzecznościowych. Dzięki za wyprostowanie Tomek. . Takkk 76 to niestety rocznik Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Sebastian76 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi