Pafica Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Wiadomo, że wydatek 16 złotych straszny nie jest, a wykonanie kolejnego modelu czegoś nauczy. Mówię od razu-jestem niezadowolony z efektu. Nie wiem, chyba podszedłem do niego zbyt "lajtowo" Ale nie chciało mi się tracić cennego czasu na kolejne kretowanie, po którym znowu pewnie by mi nie wyszedł. Jest jak jest, trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Też kiedyś owego popełniłem. Za te paręnaście złotych też sobie popróbowałem to i owo. Generalnie model sprawia wrażenie mocno chaotycznego. Ale jak tak patrzę, to nawet mi się podoba. Ma w sobie coś urzekającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Generalnie model sprawia wrażenie mocno chaotycznego Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Hmmm... Jakby to napisać. Takie mam wrażenie, że cały brudzing jest zrobiony mocno spontanicznie Zabrudzenia, obicia, przebarwienia itd są bardzo mocno zróżnicowane i wizualnie sprawiają taki "chaos". No ale bądź co bądź bardzo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Po dłuższym czasie na linii frontu pojazdy tak wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Też kiedyś owego popełniłem. Za te paręnaście złotych też sobie popróbowałem to i owo. Generalnie model sprawia wrażenie mocno chaotycznego. Ale jak tak patrzę, to nawet mi się podoba. Ma w sobie coś urzekającego. Jakoś nie bardzo wyobrażam sobie brud uporządkowany. Chaos jest istotą syfu. Jak dla mnie robota ekstra - a jeśli brać pod uwagę wiek zestawu i jego jakość (szczególnie gumki gąsienic) to robota jeszcze lepsza. Ale żebu dorzucić kamyczek do ogródka, proponuję objucz maszynę bagażami załogi. Wszelki balast zbierany przez wojaków na pewno poprawi wizerunek tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 jak na taką małą skale to przepiękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Ja tam zgadzam się z MrBatem, myślę że trochę przesadziłeś z tym brudzeniem. Może się nie znam, ja tam wolę skalę 1:35 ale co za dużo to nie zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Oglądając zdjęcia doszedłem do wniosku, że farba jest właśnie za mało zużyta. Nawet Rommel`owski GREIF wyraznie obłaził z farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi