Kon_Bar Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 W sumie to nie wiem, czy to cywil czy pojazd wojskowy. Moje pierwsze podejście do sanitarek - tu Fort T M1917 w malowaniu (podobno) z Bitwy Warszawskiej 1920. Model z wysłużonego zestawu - po 2 dniach walki wywaliłem całą budę (oprócz daszku) i zrobiłem wszystko od nowa z PCV - wyszło tylko na plus a przy okazji powstało wnętrze. W czasie sklejania zignorowałem fakt, że coś z geometrią podwozie - nadwozie wyszło nie tak i wygląda jak zupełnie nieobciążony samochód. Niestety chyba już tego nie poprawię (nie to, że nie da się oderwać podwozia i przerobić - po prostu nie bardzo jest jak to zrobić, aby wyglądało podobnie do oryginału i jednocześnie trzymało geometrię "poziomą". Nauczka na przyszłość. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Świetny. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Bardzo ładnie wyszedł! Składałem ten zestaw i wiem, że nie należy do najprostszych, ze względu na jakość elementów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi