Ostach Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 W sensie one są dobrze widoczne właśnie przy prowadzeniu obserwacji aparaturą pasywną czy aktywną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Aktywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Tak to teraz wygląda: Co niebieski karton to niebieski karton Ciągle nie mogę się zabrać za kalki z numerami z tyłu :P Przyklejone jest wszystko oprócz anten. Muszę jeszcze ogarnąć spód i gotowe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 No, nieźle , jedyne zastrzeżenia mam do anten, sam zresztą zobacz ... http://i297.photobucket.com/albums/mm218/barthass/DMs428.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 (edytowane) Wezmę cieńszą strunę i będzie ok chyba. Edytowane 23 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 A nie lepiej rozciągnąć kawałek ramki wtryskowej od modelu nad np. palnikiem gazowym?? Można uzyskać bardzo dobre efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 Łatwiej mi uciąć kawałek struny. No i nie złamie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 A długość tych anten jest dobra? Trudno mi to ocenić na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 A długość tych anten jest dobra? Trudno mi to ocenić na zdjęciach. Ja bym je o 1/3 skrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Zapraszam do galerii: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi