Grzes Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września 7 minut temu, jmx62 napisał: Wiadomo coś więcej o tym Jaczku? Czy to jest ten stary eksponat "087" z kabiną zastępczą czy to nowy nabytek? No, nie mogę! A kto mieszka w Dęblinie i ma najbliżej żeby się dowiedzieć... Z drugiej strony były oparte skrzydła (chyba do niego) ale nie pstryknąłem, bo w tym namiocie miałem ciekawsze eksponaty - uzbrojenie do Su-22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września 1 godzinę temu, jmx62 napisał: Wiadomo coś więcej o tym Jaczku? Czy to jest ten stary eksponat "087" z kabiną zastępczą czy to nowy nabytek? https://muzeumsp.pl/aktualnosci/zapytanie-ofertowe-renowacja-i-odbudowa-samolotu-jak-23-nr-boczny-087/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Września Autor Share Napisano 5 Września 1 godzinę temu, Grzes napisał: No, nie mogę! A kto mieszka w Dęblinie i ma najbliżej żeby się dowiedzieć... Z drugiej strony były oparte skrzydła (chyba do niego) ale nie pstryknąłem, bo w tym namiocie miałem ciekawsze eksponaty - uzbrojenie do Su-22. Jak odchodziłem na emeryturę to mi każdy mówił zobaczysz że nie będziesz mial na nic czasu i ochoty. Święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi