Rekon Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Hej Oto mój kolejny model - Airbus A319 w barwach Germanwings. Model sprawiał wiele problemów w składaniu, że czasami chciałem wyrzucić go przez okno Ogólnie to średnio podoba mi się ten model, mogłem zrobić go lepiej . Następny może będzie lepszy Pozdrawiam PS. Wielkie dzięki Paweł za kalki ! Edytowane 20 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Brdzo fajny. Ostatni zdjęcie wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Zrobić zdjęcie na tle pasa startowego i będzie można pomylić z prawdziwym Może i doprowadziło cię składanie go do wyrywania sobie włosów z głowy, ale dla efektu było warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Piękny A ostatnia fota wymiata Ja w niedalekiej przyszłości mam zamiar wziąć na warsztat "Arbuza" A 380 w malowaniu Emirates. Potem sobie powiesze go pod sufitem i jego cień będzie mnie po nocach straszył Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za miłe słowa Ja w niedalekiej przyszłości mam zamiar wziąć na warsztat "Arbuza" A 380 w malowaniu Emirates. Ten model już kupiłeś, czy masz u siebie w "magazynie" ? Ja poluję na ten model, ale nigdzie go nie mogę dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 bardzo ładna 319 stka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Fakt, udał ci się. Następny może będzie lepszy Tzn. kupiłeś od razu kilka tych 319 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Ładny autobusik, mam pytanie czy w pasażerach 1/144 robisz też wnętrze? Bo przez te małe okienka i szyby w kokpicie i tak mało by było widać. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 Ładny autobusik, mam pytanie czy w pasażerach 1/144 robisz też wnętrze? Bo przez te małe okienka i szyby w kokpicie i tak mało by było widać.Pozdr W tym modelu nie trzeba było robić wnętrza, ale już w większym, Airbusie A340 jest możliwość zrobienia kokpitu Fakt, udał ci się.Następny może będzie lepszy Tzn. kupiłeś od razu kilka tych 319 ? Nie, nie kupiłem Miałem na myśli to, że następny model (nie koniecznie A319 ) będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Aha... ale fajnie mieć zapas Muszę się w końcu wziąć za DC6 albo pójdę ścieżką wprost ku leniwej zagładzie - a to dwa kroki ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekon Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Aha... ale fajnie mieć zapas Muszę się w końcu wziąć za DC6 albo pójdę ścieżką wprost ku leniwej zagładzie - a to dwa kroki ode mnie... Tzn. zapas to ja jakiś tam mam, ale nie wielki (jeden czeka w poczekalni jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi