Herod Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Taki tam Hetzer z czasów walk nad Odrą w marcu-kwietniu 1945. Wilgotno i błotno. Model Italeri w skali 1/56. Raczej do gier, nie posiadający zbyt wielu detalów. Do tego otrzymałem do malowania model sklejony "bylejak" . No cóż... Ale przynajmniej potrenowałem sobie hinterhalt tarnung. Więcej prac ma mojej stronie: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063684184772 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 przefajny zawsze mi się to kamo podobało ale Tobie jeszcze cudnie wyszło ubrudzenie go gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2023 Dzięki. Też lubię takie wilgotne brudzenie. Tylko strasznie dużo tutaj prac z olejami, pigmentami, warstwa za warstwą. Ale efekt fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi