kierownik_ Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Cześć, niedawno zakupiłem T54 od trumpertera ale nie mam pojęcia jakiej farby użyć aby pomalować go w polskich barwach. Dodam, że maluję areografem. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Olive Drab do amerykańskiej pancerki albo Hataka Yellow Olive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 10.06.2023 o 16:12, kierownik_ napisał: Cześć, niedawno zakupiłem T54 od trumpertera ale nie mam pojęcia jakiej farby użyć aby pomalować go w polskich barwach. Dodam, że maluję areografem. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Zagradzam się z kolegą TAW, jak w poście powyżej. Link do warsztatu: Tu masz cały zestaw do pojazdów wojskowych Układu Warszawskiego Zestaw farb Warsaw Pact AFV / PANEL LIGHTING SET Hataka AS024 RED-LINE Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 To ja odbiję piłeczkę bo mowa była jeszcze o Yellow Olive więc galeria Roberta z tym właśnie kolorem, a na zdjęciach gotowca najlepiej dobierzesz kolor do własnej estetyki. Oba nadają się jak złoto do pancerki LWP, która miała 50 twarzy oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi