Superbe Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 Jakieś podsumowanie całości moich wypocin... Robiło się modelik całkiem przyjemnie i gdyby nie niejasności w instrukcji byłoby jeszcze przyjemniej. Sam model z pudła jest naprawdę goły i bosy , więc w miare swych skromnych umiejętności i mozliwości, starałem się go nieco "poprawić" . Choćby rufa, bocianie gniazdo, armaty, czy latarnie okrętowa... Tak, tak, zdaję sobie sprawę że jest nieco przeskalowana ale moje paluchy i tak miały poblem z taka wielkością. No cóż...ogladajcie i za mocno nie Dzięki za oglądanie i komentarze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 ty to jesteś wicher ja w tym czasie to dopiero dokumentacje powoli zebrałem do nowego projektu a tu proszę kojony żagielek gratulacje tempa i skończenia jedno małe pyt - czy to aby nie powinno być bardziej matowe ?P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2023 Oj,oj...toż to świeżo po remoncie przed wyprawą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Lipca 2023 Share Napisano 2 Lipca 2023 Modelik przyjemny, tempo wykonania zawrotne. Przy tej okazji pytania od laika: czy liny były takie "włochate"? Czy łańcuchy nie są przeskalowane (za duże)? Czy zdjęcia nie mogą być wykonane bez przechyłów, na -w miarę - jednolitym tle, a choć jedno czy dwa nie może objąć całego modelu? Czy nie sądzisz, że wolniejsze tempo prac pozwoliłoby na uniknięcie różnych wypadek? Przepraszam, nie chcę urazić ale mam wrażenie, że można lepiej i cieszyłbym się gdyby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 3 Lipca 2023 Autor Share Napisano 3 Lipca 2023 Na 100% wszystko to będzie wzięte pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzewski Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada Ile w tym modelu jest Twojej dodatkowej pracy? Liny, dodatki, gwoździe itp? w procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada Super model gratulacje z własnego doświadczenia wiem jak pozbyć się kudłów z lin. Sprawa ryzykowna i wymaga wprawy czyli zapalniczka szybkie ruchy i po sprawie .Lepiej wcześniej poćwiczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi