Truckerek93 Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Poszukuję zdjęć Scani Longline. Zdjecia będą użyte do budowy modelu. Po prostu szukam jakiejś inspiracji na model. I dodatkowo zdjęcia są mi potrzebne aby uzyskać fundusze na konwersje scanii longline i reszty pierdołek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redline Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Bodajże kiedyś w PT był opis tej Scani. Później poszukam i jak coś to zrobię ksero ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Dzięki, i mam pytanie czy okablowanie ramy jest takie samo, z wyjątkiem dłuższych kabli. Chcę zrobić ja w konfiguracji 6x4. P.S Gdzie można zdobyć oryginalne dekle zaworowe do Scanii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Gdzie można zdobyć oryginalne dekle zaworowe do Scanii KFS?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Gdzie można zdobyć oryginalne dekle zaworowe do Scanii KFS?? Szukałem ale nic nie znalazłem, ale będę szukał dokładniej, może znacie nr-katalogowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 No taki model to marzenie , i pewnie widziałeś tą Scanie nie raz , ale zapodam . Tu jakaś fotka z budowy Scani: http://www.passionmaquette.free.fr/modules/Gallery/images/alain/22.JPG Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts