Truckerek93 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Poszukuję zdjęć Scani Longline. Zdjecia będą użyte do budowy modelu. Po prostu szukam jakiejś inspiracji na model. I dodatkowo zdjęcia są mi potrzebne aby uzyskać fundusze na konwersje scanii longline i reszty pierdołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Bodajże kiedyś w PT był opis tej Scani. Później poszukam i jak coś to zrobię ksero ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Dzięki, i mam pytanie czy okablowanie ramy jest takie samo, z wyjątkiem dłuższych kabli. Chcę zrobić ja w konfiguracji 6x4. P.S Gdzie można zdobyć oryginalne dekle zaworowe do Scanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Gdzie można zdobyć oryginalne dekle zaworowe do Scanii KFS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Gdzie można zdobyć oryginalne dekle zaworowe do Scanii KFS?? Szukałem ale nic nie znalazłem, ale będę szukał dokładniej, może znacie nr-katalogowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 No taki model to marzenie , i pewnie widziałeś tą Scanie nie raz , ale zapodam . Tu jakaś fotka z budowy Scani: http://www.passionmaquette.free.fr/modules/Gallery/images/alain/22.JPG Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi