voseba Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Witam. Na niemieckim forum znalazłem tą fotkę: Ktoś może orientuje się, kto jest producentem szarych imitacji śrub widocznych na elemencie zawieszenia? Może jakaś firma produkująca elementy do pancerki w 1:35? Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 To mi wyglada na poduchy od trucka Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 a nie taniej wyjdzie kupić polistyrenowy pręcik o przekroju śruby? i na to plasterek z okrągłego pręcika i masz piękną imitację.. i wyjdzie dużo taniej i większa frajda z samodzielnego wykonania.. Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 są takie w kształcie sześciokąta ? Cytuj
voseba Napisano 1 Września 2008 Autor Napisano 1 Września 2008 a nie taniej wyjdzie kupić polistyrenowy pręcik o przekroju śruby? i na to plasterek z okrągłego pręcika i masz piękną imitację.. i wyjdzie dużo taniej i większa frajda z samodzielnego wykonania.. Właśnie jestem na tym etapie. Szukam tego z czystej ciekawości:) Cytuj
Order81 Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Mozna tez kupić stalowy sześciokątny pręcik i pociąc na kawałki. Cytuj
kat Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Są też kartonowe nakrętki cięte laserem w różnych rozmiarach, koszt parę zł. Jeżeli się je psiknie rzadkim lakierem albo przeleci super glue to zachowują się jak plastik. Cytuj
Order81 Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 A najlepiej wytoczyć takie srubki i nakrętki, miałem kiedyś takie mozliwości ale obecnie niemam moze jeszcze kiedyś no chyba ze nabede tokarke ale narazie mam inne wydatki choć taka "mała" by sie przydała. Cytuj
voseba Napisano 1 Września 2008 Autor Napisano 1 Września 2008 Są też kartonowe nakrętki cięte laserem w różnych rozmiarach, koszt parę zł. Jeżeli się je psiknie rzadkim lakierem albo przeleci super glue to zachowują się jak plastik. gdzie cos takiego dostane? Cytuj
Avi Napisano 1 Września 2008 Napisano 1 Września 2008 Są też kartonowe nakrętki cięte laserem w różnych rozmiarach, koszt parę zł. Jeżeli się je psiknie rzadkim lakierem albo przeleci super glue to zachowują się jak plastik. gdzie cos takiego dostane? Z tego co pamiętam, to takie 'laserowe' drobiazgi robił kiedyś Answer z Olkusza (producent i wydawca 'kartonówek'). Spróbuj się skontaktować z właścicielem firmy - www.answer.pl - kiedyś tam u niego coś wycinałem i nie było żadnych problemów (wręcz przeciwnie - ceny bardzo niskie). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi