voseba Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Witam. Na niemieckim forum znalazłem tą fotkę: Ktoś może orientuje się, kto jest producentem szarych imitacji śrub widocznych na elemencie zawieszenia? Może jakaś firma produkująca elementy do pancerki w 1:35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 To mi wyglada na poduchy od trucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Dobrze Ci wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 a nie taniej wyjdzie kupić polistyrenowy pręcik o przekroju śruby? i na to plasterek z okrągłego pręcika i masz piękną imitację.. i wyjdzie dużo taniej i większa frajda z samodzielnego wykonania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 są takie w kształcie sześciokąta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 a nie taniej wyjdzie kupić polistyrenowy pręcik o przekroju śruby? i na to plasterek z okrągłego pręcika i masz piękną imitację.. i wyjdzie dużo taniej i większa frajda z samodzielnego wykonania.. Właśnie jestem na tym etapie. Szukam tego z czystej ciekawości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Poszukaj w ofercie Modelkasten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Mozna tez kupić stalowy sześciokątny pręcik i pociąc na kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Są też kartonowe nakrętki cięte laserem w różnych rozmiarach, koszt parę zł. Jeżeli się je psiknie rzadkim lakierem albo przeleci super glue to zachowują się jak plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 A najlepiej wytoczyć takie srubki i nakrętki, miałem kiedyś takie mozliwości ale obecnie niemam moze jeszcze kiedyś no chyba ze nabede tokarke ale narazie mam inne wydatki choć taka "mała" by sie przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Są też kartonowe nakrętki cięte laserem w różnych rozmiarach, koszt parę zł. Jeżeli się je psiknie rzadkim lakierem albo przeleci super glue to zachowują się jak plastik. gdzie cos takiego dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Są też kartonowe nakrętki cięte laserem w różnych rozmiarach, koszt parę zł. Jeżeli się je psiknie rzadkim lakierem albo przeleci super glue to zachowują się jak plastik. gdzie cos takiego dostane? Z tego co pamiętam, to takie 'laserowe' drobiazgi robił kiedyś Answer z Olkusza (producent i wydawca 'kartonówek'). Spróbuj się skontaktować z właścicielem firmy - www.answer.pl - kiedyś tam u niego coś wycinałem i nie było żadnych problemów (wręcz przeciwnie - ceny bardzo niskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi