Mates Napisano 11 Lipca 2023 Share Napisano 11 Lipca 2023 Cześć, na sprzedaż model F-16 w skali 1:48 - numer katalogowy 61098 . Model został przeze nie kupiony dość dawno temu w takim stanie, jak jest na zdjęciach. Miałem go kończyć, ale z uwagi, że mam rozgrzebane kilka F-16 ten leży właściwie i się kurzy. Główna bryła modelu jest złożona, kokpit w środku jest pomalowany wraz z kilkoma drobnymi elementami. Doklejone jest również podwozie główne. Z moich obserwacji wynika, że poprzedni właściciel próbował we wlocie powietrza robić swego rodzaju zalewajkę, jednak nie wyszło to chyba w 100% tak, jak miało być. Model został przeze mnie zakupiony bez oryginalnego pudełka dlatego jest zamiennik. Elementy wyprasek, poza tymi, które są powycinane i są luzem, są kompletne. Przynajmniej nie dostrzegłem jakichś braków. Kalkomania kompletna. Oszklenie kabiny jest tylko w wersji przydymionej. Cena za całość 145 zł. W przypadku dostawy Pocztą Polską kurierem, koszty wysyłki biorę na siebie. Jeśli ktoś chciałby wybrać inną formę dostawy, należy doliczyć koszty wysyłki zgodnie z aktualnym cennikiem. Jeśli potrzeba więcej zdjęć, proszę o informację. Oferta będzie wisieć również na którejś z giełd na FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi