jachud3 Napisano 8 Sierpnia 2023 Share Napisano 8 Sierpnia 2023 2 godziny temu, zaruk napisał: Inne, że nie: Wydaje mi się, że tutaj listwy są pomalowane, a ciemna kreska to widoczny cień. Zwróć uwagę na cień rzucany przez ciężarówkę, słońce jest wysoko i z "lewej strony zdjęcia". Dodatkowo jak się przybliży fotkę, to mam wrażenie że na górnej z dwóch listew przechodzących przez kokardę, z lewej strony widać przejście kolorów przy obwódce na kolor biały. Ale może tylko mi się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Sierpnia 2023 Share Napisano 8 Sierpnia 2023 Co do oświetlenia, to trudno mi się wypowiedzieć. Jest zima, wyraźnych cieni nie widać, a zacienienie pod ciężarówką w ciągu dnia będzie zawsze. Wydaje mi się raczej, że niebo jest zachmurzone, a jasne obramowanie po obu stronach ciemnych pasków każe uznać, że i tam nie ma cienia. No, ale to już akademicki dyskurs jest, Kolega autor wykonał paski zgodnie z intencją producenta i chyba nic nie będzie z tym robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 11 Września 2023 Autor Share Napisano 11 Września 2023 Po dłuższej przerwie czas wracać do Moranka. Naciągi się powoli robiły i przy ich wklejaniu się niestety poziom ułamał i trzeba było ten element reanimować....się udało w 100%.... Powoli ku końcowi budowy Morana się zbliżam i czas to kończyć, bo tyle modeli czeka na sklejenie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 14 Września 2023 Autor Share Napisano 14 Września 2023 Moranka uważam za ukończonego....trochę sie pomęczyłem przy nim. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi