Przemek R Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Witam Startuje z warsztatem tegoż śmigłowca jako że jestm laikiem w tej dziedzinie mam nadzieje że pomożecie Jeszce dzisiaj wkleję jakieś fotki Dopiero dzisiaj zrobiłem parę zdjęć Jeszce dzisiaj postaram sie pomalować wnętrze i zrobić fotki Wszelkie sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Września 2008 Autor Share Napisano 5 Września 2008 Witam wnętrze jest już gotowe teraz tylko skleić połówki kadłuba Fotki: Tak sie zastanawiam czy nie zrobić jakiegoś washa w środku Wszelki sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Jest bardzo ładnie teraz, ale jak przelecisz całość SIDO i po 2 dniach nałożysz olejny wash (ciemny brąz z czernią 50/50 najlepiej) będzie cudo, nie model Ale jeśli nie jesteś pewien swoich umiejętności "wash'owarskich" to lepiej, żebyś nie spiepszył takiego wnętrza Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Nie jestem pewnien czy w tym przypadku brązowo- czarny "wasz" będzie odpowiedni. Szare wnętrze z idealnie czarnym i brązowym waszem będzie się gryzło. W tym przypadku ja bym zrobił ciemno szary. Taki wasch będzie lepszy mniej kontrastowy ale widoczny, zmieszaj z suchych pasteli kolor zbliżony do bazowego lecz troche ciemniejszy plus płyn do naczyń i powinno być ok. Dla wykończenia przeciągnąć kolorem bazowy + kilka kropel białej dla rozjaśnienia krawędzi i tyle. Nie ma co na siłe upiększać. Wszyskie prace nanieś na powierzchnie pokryte Sidoluxem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Września 2008 Autor Share Napisano 5 Września 2008 Witam Z robieniem washa nie mam problemu w sumie jak go zrobię i coś pójdzie nie tak to i tak nie będzie tego widać, ponieważ model będzie zamknięty. Ale spróbuje choć dla mnie klejącego pancerkę taki wash to nowość,potem wkleję parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Witam Po dłuższej przerwie miałem okazje podłubać przy śmigłowcu Wszystko wyszło prawie dobrze,nie obyło się bez strat i nerwów.Tak jak się obawiałem poległem na oszkleniu,jako laik wkleiłem oszklenie na cyjanopan, co skończyło się mgiełkom w niektórych miejscach I oczywiście jest standardem umnie gubienie części,tym razem padło na szybkę, która wpadła do środka Dobra teraz moje wypociny : To na tyle co mam do pokazania nie za wiele ale dla mnie to ogromny postęp Czekam na każdą pod. i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Wygląda naprawdę dobrze! Kiedy malowanko i odlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi