klima1 Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 Dzień dobry! Czy orientuje się ktoś, czy w nocy z 14 na 15 sierpnia będzie próba defilady w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Próba do defilady była zawsze kilka dni wcześniej przeważnie w dni pracujące Ale polecam się wybrać bo lepsze wrażenie niż na samej defiladzie w ciągu dnia, no i miejsce można sobie zająć vipowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2023 Wiem, bo kiedyś byłem właśnie na próbie. Wydawało mi się, że była noc wcześniej. A w tym roku jak będzie - co z próbą? Będzie? Kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 12 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2023 W radio mówią, że próba dzisiejszej nocy od 18. Ale pewnie zanim się zbiorą do kupy i wszystko rozładują, to już będzie grubo po północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 12 Sierpnia 2023 Share Napisano 12 Sierpnia 2023 Mosty zamknięte dopiero od 3, a konferencja po próbie zapowiedziana na 6 albo 7, co chyba daje pewne wskazanie kiedy realnie zaczną iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 12 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2023 Nocą chyba tylko rzut kołowo gasienicowy. Nie pamiętam, żeby w nocy maszerowali. Szkoda, że informacje są dopiero teraz, bo chętnie bym pojechał. A tak to musiałbym niedlugo wsiadac do samochodu żeby zdazyc, w dodatku nie mam gdzie spać. No szkoda, ale jak ktoś ma bliżej, to serdecznie polecam, warto zarwać noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 13 Sierpnia 2023 Share Napisano 13 Sierpnia 2023 (edytowane) Dziś w nocy była próba, a teraz Wisłostrada zamknięta i wożą sprzęt. Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez tlb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi