dziuba Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 (edytowane) właśnie skończyłem od podstaw robic przedni goleń(kółeczko wżiąłem od thunderboltaII...) Nie wyszło może świetnie...ale jak na takie rozmiary nie narzekam. Walnięty wash może wydawac się za ostry, ale w realu do dopasowaniu po modelu bardzo mi się spodobał i raczej go nie zmienie.(może to brudzing nie łosz...x]) Edytowane 22 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Cosik nie działają te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 tylko takie jest? kurde, ja tak mam z połową zdjęc na forum... zaraz coś pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Zainstaluj picasę i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 gotowe. kurde, na zdjęciach to tragicznie wygląda pozostaje mi zapewnic, że oryginalnie dużo lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Nie podoba mi się to :/ Siakieś takie utytłane o nieokreślonym kształcie. Co się stało z oryginalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 hmm... zdjęcia zdjęciami ale to podwozie wygląda jak rozpuszczający się landrynek na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 No na zdjęciach nawet gorzej niż landrynek...może pozbędę się washa? I same białe? Co do oryginału...to jedna z tych 4części, którę poleciały do kosza po wizycie mamy =) (kryzys wieku nastoletniego ) Szkoda trochę, przed malowaniem wyglądało całkiem ładnie... Postaram się coś jeszcze z tego wyciągnąc! edit:// postanowiłem udowodnic coś sobie(i może troszkę wam=)) i zrobic coś ładnego. Właśnie trwają gorączkowe prace, jutro zamieszcze jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi