KurChees Napisano 9 Sierpnia 2023 Share Napisano 9 Sierpnia 2023 Cześć Po ukończeniu Cataliny zabrałem się za tytułowego Super Horneta. Malowany farbami Mr. Hobby, kalki zestawowe- malowanie Jolly Rogers, aby pasował do ukończonego jakiś czas temu Tomcata. Model bardzo przyjemny w budowie, z dodatków jedynie piloci z PJ Production. Model dostał podstawkę wykonaną z dwóch prętów akrylowych 5mm oraz drewnianej podstawki, na której wcześniej stał sam Tomcat. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 9 Sierpnia 2023 Share Napisano 9 Sierpnia 2023 Ładny komplet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sampo Napisano 9 Sierpnia 2023 Share Napisano 9 Sierpnia 2023 Ekstra modele! To jeszcze brakuje F-4 do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurChees Napisano 10 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2023 14 godzin temu, Sampo napisał: Ekstra modele! To jeszcze brakuje F-4 do kompletu Jest już w planach, ale najpierw inne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 Ładnie się prezentuje w locie Podoba mi się kolekcja 29 minut temu, KurChees napisał: 14 godzin temu, Sampo napisał: Ekstra modele! To jeszcze brakuje F-4 do kompletu Jest już w planach, ale najpierw inne modele Też mam w planach taki zestaw. F-18 już mam zrobiony, Trzymam kciuki za kolejny do kolekcji F-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 20 Sierpnia 2023 Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Ekstra wykonanie. Czy to prawda, że model wymaga sporo szpachli? (gdzieś tak czytałem w recenzji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KurChees Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Topper Harley napisał: Ekstra wykonanie. Czy to prawda, że model wymaga sporo szpachli? (gdzieś tak czytałem w recenzji) Dzięki. Na pewno wymaga szlifowania- zwłaszcza w okolicy ogona, na łączeniu dwóch połówek kadłuba. Tam też potrzebowałem niewielkiej ilości szpachli, by nieco wyrównać łączenie. Poza tym były jeszcze ze dwa miejsca, gdzie użyłem szpachli- więc powiedziałbym, że model jest dość przyjazny w budowie i nie potrzebuje za wiele szpachli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi