KurChees Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 Cześć Po ukończeniu Cataliny zabrałem się za tytułowego Super Horneta. Malowany farbami Mr. Hobby, kalki zestawowe- malowanie Jolly Rogers, aby pasował do ukończonego jakiś czas temu Tomcata. Model bardzo przyjemny w budowie, z dodatków jedynie piloci z PJ Production. Model dostał podstawkę wykonaną z dwóch prętów akrylowych 5mm oraz drewnianej podstawki, na której wcześniej stał sam Tomcat. 20 Cytuj
Sampo Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 Ekstra modele! To jeszcze brakuje F-4 do kompletu Cytuj
KurChees Napisano 10 Sierpnia 2023 Autor Napisano 10 Sierpnia 2023 14 godzin temu, Sampo napisał: Ekstra modele! To jeszcze brakuje F-4 do kompletu Jest już w planach, ale najpierw inne modele Cytuj
burzatg Napisano 10 Sierpnia 2023 Napisano 10 Sierpnia 2023 Ładnie się prezentuje w locie Podoba mi się kolekcja 29 minut temu, KurChees napisał: 14 godzin temu, Sampo napisał: Ekstra modele! To jeszcze brakuje F-4 do kompletu Jest już w planach, ale najpierw inne modele Też mam w planach taki zestaw. F-18 już mam zrobiony, Trzymam kciuki za kolejny do kolekcji F-4 Cytuj
Topper Harley Napisano 20 Sierpnia 2023 Napisano 20 Sierpnia 2023 Ekstra wykonanie. Czy to prawda, że model wymaga sporo szpachli? (gdzieś tak czytałem w recenzji) Cytuj
KurChees Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Napisano 20 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Topper Harley napisał: Ekstra wykonanie. Czy to prawda, że model wymaga sporo szpachli? (gdzieś tak czytałem w recenzji) Dzięki. Na pewno wymaga szlifowania- zwłaszcza w okolicy ogona, na łączeniu dwóch połówek kadłuba. Tam też potrzebowałem niewielkiej ilości szpachli, by nieco wyrównać łączenie. Poza tym były jeszcze ze dwa miejsca, gdzie użyłem szpachli- więc powiedziałbym, że model jest dość przyjazny w budowie i nie potrzebuje za wiele szpachli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi