konradkur Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 poszalałeś, poszalałeś ale kot nieziemski SZACUNEK Cytuj
reggy Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 A ja Rafał jak pozwolisz to chciałbym Cie poprosić, żebyś skopiował to co napisałeś w poprzednim poście odnośnie tyrania gąsienic i wkleił do tego wątku (pora wreszcie zacząć systematyzować taki wartościowy materiał!): viewtopic.php?t=9571 Cytuj
SmokHaosu Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 Rafale, jak tak patrzę to panzer złomen machen masz opanowane, ze normalnie wunderwaffe. A więc kiedy jakieś fluggenmaschinen ? Cytuj
Gościu Napisano 14 Września 2008 Autor Napisano 14 Września 2008 panzer złomen machen masz opanowane Dzięki za wiarę we mnie, jednak do opanowania to mi dalej, jak bliżej(mojego-widzimisięczołg) Latadło bedzie jakoweś( oczywiście "krzyżowców")- kiedy nie mam żadnego pojęcia. Cytuj
choochoo Napisano 15 Września 2008 Napisano 15 Września 2008 jak tak patrze na twoje modele to stwierdzam Rafale ze masz w tych wszystkich zabiegach tyrajaco brudzacych niemala wprawe kurcze wszystko tak fajnie naturlanie i ze smakiem bez przesady jakby to przyrownac do tematyki erotyzmu prezentowanego w tv przykladowo to prezentujesz taki styl pleyboyowski delikatnie i z gustem heh mam nadzieje ze sie nie obrazisz za takie porownanie ;) pozdro Cytuj
SmokHaosu Napisano 15 Września 2008 Napisano 15 Września 2008 Styl pleybojowski? znaczy te przechodowane na makdonaldach amerykanki ? Ja myślę, że choć te czołgi Rafała również duże i dorodne to jednak pod każdym względem ładniejsze. A, że i letadło będzie to miło mi słyszeć bo zapewne model wyjdzie nie mniej godny niżeli panzery. A, że krzyżowski będzie to wiadomo, koncepcjami się nie martw bo jak coś to i luftwaffe modeling guide poradniki się znajda. Cytuj
Gościu Napisano 15 Września 2008 Autor Napisano 15 Września 2008 (edytowane) Boszsz, co Wy wypisujecie LUDZIE ! Smok, będę próbował-nie naciskaj, musi mnie "najść", albo nie, "NAPAŚĆ", żeby cosik z tego wyszło. Edytowane 16 Września 2008 przez Gość Cytuj
choochoo Napisano 16 Września 2008 Napisano 16 Września 2008 hehe nie koniecznie zaraz amerykanki :P a tak powaznie to naprawde rewelacja ja wlasnie mam problem z tym ze jak pigmenty nasaczam white spiritem ( bo narazie nie mam fixera tylko resina ) to wlasnie mi przyciemniaja kolory i nie bardzo moge sobie z tym poradzic ale coz za mala wiedza i staz w dlubaniu z plastikiem jeszcze sie mecze z pierwszym modelem a niektorzy w tym czasie koncza juz ktorys z kolei hehe no ale co tam nie od razu Krakow zbudowano pozdro Cytuj
Gościu Napisano 16 Września 2008 Autor Napisano 16 Września 2008 Postanowiłem dodać kilka gałęzi: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi