konradkur Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 poszalałeś, poszalałeś ale kot nieziemski SZACUNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 A ja Rafał jak pozwolisz to chciałbym Cie poprosić, żebyś skopiował to co napisałeś w poprzednim poście odnośnie tyrania gąsienic i wkleił do tego wątku (pora wreszcie zacząć systematyzować taki wartościowy materiał!): viewtopic.php?t=9571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 Rafale, jak tak patrzę to panzer złomen machen masz opanowane, ze normalnie wunderwaffe. A więc kiedy jakieś fluggenmaschinen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Września 2008 Autor Share Napisano 14 Września 2008 panzer złomen machen masz opanowane Dzięki za wiarę we mnie, jednak do opanowania to mi dalej, jak bliżej(mojego-widzimisięczołg) Latadło bedzie jakoweś( oczywiście "krzyżowców")- kiedy nie mam żadnego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 jak tak patrze na twoje modele to stwierdzam Rafale ze masz w tych wszystkich zabiegach tyrajaco brudzacych niemala wprawe kurcze wszystko tak fajnie naturlanie i ze smakiem bez przesady jakby to przyrownac do tematyki erotyzmu prezentowanego w tv przykladowo to prezentujesz taki styl pleyboyowski delikatnie i z gustem heh mam nadzieje ze sie nie obrazisz za takie porownanie ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Styl pleybojowski? znaczy te przechodowane na makdonaldach amerykanki ? Ja myślę, że choć te czołgi Rafała również duże i dorodne to jednak pod każdym względem ładniejsze. A, że i letadło będzie to miło mi słyszeć bo zapewne model wyjdzie nie mniej godny niżeli panzery. A, że krzyżowski będzie to wiadomo, koncepcjami się nie martw bo jak coś to i luftwaffe modeling guide poradniki się znajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 (edytowane) Boszsz, co Wy wypisujecie LUDZIE ! Smok, będę próbował-nie naciskaj, musi mnie "najść", albo nie, "NAPAŚĆ", żeby cosik z tego wyszło. Edytowane 16 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 hehe nie koniecznie zaraz amerykanki :P a tak powaznie to naprawde rewelacja ja wlasnie mam problem z tym ze jak pigmenty nasaczam white spiritem ( bo narazie nie mam fixera tylko resina ) to wlasnie mi przyciemniaja kolory i nie bardzo moge sobie z tym poradzic ale coz za mala wiedza i staz w dlubaniu z plastikiem jeszcze sie mecze z pierwszym modelem a niektorzy w tym czasie koncza juz ktorys z kolei hehe no ale co tam nie od razu Krakow zbudowano pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Postanowiłem dodać kilka gałęzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi