Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 TROCHĘ FOTEK DO WYKORZYSTANIA CDN... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 Od Transformersa do Mandaloriana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2023 CD CDN 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, jl napisał: Od Transformersa do Mandaloriana... ... toż to decepticon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) CD CDN Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez Mitrandir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2023 CD... CDN... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 27 Sierpnia 2023 Share Napisano 27 Sierpnia 2023 22 minuty temu, Mitrandir napisał: ... toż to decepticon Pragnę przypomnieć, że decepticony i autoboty to razem transformery zamieszkujące Cybertron. A dobrym decepticonem był także JetFire (SR-71). Tyle w ramach offtopicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2023 CD... Koniec 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 27 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, jl napisał: Pragnę przypomnieć, że decepticony i autoboty to razem transformery zamieszkujące Cybertron. A dobrym decepticonem był także JetFire (SR-71). Tyle w ramach offtopicu. No dobrze... niech Ci będzie ale z tym cybertronem to przesadziłeć bo zalęgły się na ziemi... nawet razem w armii usa służą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 14 Grudnia 2023 Share Napisano 14 Grudnia 2023 Grześ teraz to znalazłem. Akurat jestem w tym temacie. Skarby , Panie prawdziwe skarby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2023 1 godzinę temu, GEM napisał: Grześ teraz to znalazłem. Akurat jestem w tym temacie. Skarby , Panie prawdziwe skarby. Częstuj się na zdrowie Cieszę się, że odstawiłeś kijki na rzecz łopat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi