tlb Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Jak w temacie sprzedam lub zamienię. Sprzedaż: 100zł plus wysyłka (kurier lub paczkomat, ew. odbiór osobisty na Starówce w Warszawie) Wymiana: współczesne myśliwce w 1:48, np F15,16,18, Harrier, Saab itd. Rozważę każdą propozycję, mogę dopłacić parę groszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 9 Września 2023 Autor Share Napisano 9 Września 2023 Nie ma chętnych. Wrzucam na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Września 2023 Share Napisano 9 Września 2023 Tu jest jakaś opcja z wymianą a może i wymianą i dopłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 9 Września 2023 Share Napisano 9 Września 2023 2 godziny temu, mirage3 napisał: Tu jest jakaś opcja z wymianą a może i wymianą i dopłatą Dzięki ale ta Foka mnie nie interesuje , a i dopłata nie była by kilka groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 Jak dla mnie to trochę za duży pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi