Skocz do zawartości

UPDF T-55 AMV, Buur-Hakba 2013, Takom 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
W dniu 7.03.2024 o 21:59, halset napisał:

image.thumb.jpeg.96e8d009a18aab2e42a45a6859bf5181.jpeg

Świetny. Brakuje tylko shishy. Są krzesełka to shisha musi być.  :wojo:

Edytowane przez Endrju
Napisano

Mini Art miał wypuścić zestaw w którym miała taka fajka być ale pomimo upływu czasu do chwili obecnej nie ukazał się na rynku, szkoda bo sam bym potrzebował chociaż jedną.

Napisano
8 godzin temu, Endrju napisał:

Świetny. Brakuje tylko shishy. Są krzesełka to shisha musi być.  :wojo:

Nie tylko shisha ale i parasol może się przydać

-V3HPiqH5xk.jpg

y5p394ERm1E.jpg

Napisano (edytowane)

No takie fajki fajne ale chyba bardziej Syria a nie Somalia 😉 Na fotach AMISOM nie wychwyciłem przynajmniej 😉

Póki co chyba fajrant. Jak mi nic nie wpadnie w oko to jutro albo pojutrze pocykam foty do galerii.

image.thumb.jpeg.f4fe2777f2a9af6a57f153a01277ab1a.jpeg

Edytowane przez halset
  • Like 1
  • Thanks 1
Napisano (edytowane)

Generalnie masz rację. Mi się tak ta shisha z plastikowymi krzesłami kojarzy bo w Kairze wieczorem przechadzając się po mieście jak tylko się gdzieś zatrzymasz to zaraz jeden gość leci z plastikowym krzesełkiem a drugi z shishą. Sorry za ten off-top. 

Edytowane przez Endrju
Napisano
12 minut temu, halset napisał:

image.thumb.jpeg.f4fe2777f2a9af6a57f153a01277ab1a.jpeg

Kolejna super scenka twojego autorstwa.  Nie myślałeś może o tym aby obrócić teciaka o 180 stopni , wtedy cała trójka spoglądałaby na dziewczynę ?

Napisano
6 minut temu, bulik58 napisał:

Kolejna super scenka twojego autorstwa.  Nie myślałeś może o tym aby obrócić teciaka o 180 stopni , wtedy cała trójka spoglądałaby na dziewczynę ?

Teraz to już po ptokach 😉 Ale w sumie wtedy byłby problem żeby ustawić chłopa we włazie. Wyszło jak wyszło 😉

Napisano
1 minutę temu, halset napisał:

Teraz to już po ptokach 😉 Ale w sumie wtedy byłby problem żeby ustawić chłopa we włazie. Wyszło jak wyszło 😉

To było takie luźne pytanie, tak też jest super. Weźmiesz go ze sobą na Bytom?

Napisano
Teraz, bulik58 napisał:

To było takie luźne pytanie, tak też jest super. Weźmiesz go ze sobą na Bytom?

Taki jest plan, o ile dojedzie w całości :lol: Teraz biere się za Urala, mam nadzieję że zdążę jego też dokończyć.

• Like 1
Napisano
Teraz, halset napisał:

Taki jest plan, o ile dojedzie w całości :lol: Teraz biere się za Urala, mam nadzieję że zdążę jego też dokończyć.

Super, obejrzę obydwa modele na żywo

• Thanks 1
Napisano
8 godzin temu, halset napisał:
8 godzin temu, bulik58 napisał:

Weźmiesz go ze sobą na Bytom?

Taki jest plan, o ile dojedzie w całości 

Też się wybieram. Będzie okazja obejrzeć.

• Thanks 2