robertmodelarz Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Afryka dzika dawno odkryta... śpiewał ś.P Zbigniew Wodecki, jeśli nie chcesz mojej zguby krokodyla daj mi luby. https://emp3d.eu/pl/p/Krokodyl-2-sztuki-135/1640#galleryName=productGallery,imageNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca (edytowane) W dniu 7.03.2024 o 21:59, halset napisał: Świetny. Brakuje tylko shishy. Są krzesełka to shisha musi być. Edytowane 10 Marca przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Mini Art miał wypuścić zestaw w którym miała taka fajka być ale pomimo upływu czasu do chwili obecnej nie ukazał się na rynku, szkoda bo sam bym potrzebował chociaż jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterklepka Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Mini Art miał wypuścić zestaw w którym miała taka fajka być ale pomimo upływu czasu do chwili obecnej nie ukazał się na rynku, szkoda bo sam bym potrzebował chociaż jedną. https://www.plastmodel.pl/60065-miniart-35647-street-furniture-with-electronics-amp-umbrella-135 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca 8 godzin temu, Endrju napisał: Świetny. Brakuje tylko shishy. Są krzesełka to shisha musi być. Nie tylko shisha ale i parasol może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca (edytowane) No takie fajki fajne ale chyba bardziej Syria a nie Somalia Na fotach AMISOM nie wychwyciłem przynajmniej Póki co chyba fajrant. Jak mi nic nie wpadnie w oko to jutro albo pojutrze pocykam foty do galerii. Edytowane 10 Marca przez halset 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca (edytowane) Generalnie masz rację. Mi się tak ta shisha z plastikowymi krzesłami kojarzy bo w Kairze wieczorem przechadzając się po mieście jak tylko się gdzieś zatrzymasz to zaraz jeden gość leci z plastikowym krzesełkiem a drugi z shishą. Sorry za ten off-top. Edytowane 11 Marca przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca 12 minut temu, halset napisał: Kolejna super scenka twojego autorstwa. Nie myślałeś może o tym aby obrócić teciaka o 180 stopni , wtedy cała trójka spoglądałaby na dziewczynę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca 6 minut temu, bulik58 napisał: Kolejna super scenka twojego autorstwa. Nie myślałeś może o tym aby obrócić teciaka o 180 stopni , wtedy cała trójka spoglądałaby na dziewczynę ? Teraz to już po ptokach Ale w sumie wtedy byłby problem żeby ustawić chłopa we włazie. Wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca 1 minutę temu, halset napisał: Teraz to już po ptokach Ale w sumie wtedy byłby problem żeby ustawić chłopa we włazie. Wyszło jak wyszło To było takie luźne pytanie, tak też jest super. Weźmiesz go ze sobą na Bytom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca Teraz, bulik58 napisał: To było takie luźne pytanie, tak też jest super. Weźmiesz go ze sobą na Bytom? Taki jest plan, o ile dojedzie w całości Teraz biere się za Urala, mam nadzieję że zdążę jego też dokończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Teraz, halset napisał: Taki jest plan, o ile dojedzie w całości Teraz biere się za Urala, mam nadzieję że zdążę jego też dokończyć. Super, obejrzę obydwa modele na żywo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca 8 godzin temu, halset napisał: 8 godzin temu, bulik58 napisał: Weźmiesz go ze sobą na Bytom? Taki jest plan, o ile dojedzie w całości Też się wybieram. Będzie okazja obejrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Uff... Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi