robertmodelarz Napisano 1 Października 2023 Share Napisano 1 Października 2023 (edytowane) Dawno temu dostałem zdekompletowany i częściowo sklejony model czołgu M4A3 Sherman, firmy Italeri nr katalogowy 6440. W czasie porządkowania warsztatu- jesienne porządki- zinwentaryzowałem model, dołożyłem ze złomu modelarskiego brakujące części i postanowiłem z reanimować trupa. W czasie prowadzonej resuscytacji zupełnie nie kierowałem się meandrami merytorycznymi- stosowałem zasadę -pasuję to kleję. Sherman dostał metalową lufę Jodi Rubio i zestaw żywic firmy Legend i tyle..... Edytowane 30 Maja przez robertmodelarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Października 2023 Share Napisano 4 Października 2023 Czołem! Model zacny i podoba mi się! Zmieniałeś właz ładowniczego? Italeri 6440 ma inny właz, dwuczęściowy, obrotowy. U ciebie jest owalny. Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Października 2023 Autor Share Napisano 4 Października 2023 9 godzin temu, marioba napisał: Czołem! Model zacny i podoba mi się! Zmieniałeś właz ładowniczego? Italeri 6440 ma inny właz, dwuczęściowy, obrotowy. U ciebie jest owalny. Mariusz Właz był zmieniony, pozyskany ze złomu i dużo szpachli oczywiście japońskiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Października 2023 Share Napisano 5 Października 2023 Ok, dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi