chorąży Napisano 1 Listopada 2023 Autor Share Napisano 1 Listopada 2023 W jednym z wariantów wyciąłem szablony z taśmy Tamiya, wydawało mi się to "zbyt sztuczne" te znaki na oryginałach zazwyczaj wałkiem lub pędzlem były malowane. Chińskie szablony ? na to "nie wpadłem", zamówię z ciekawości. ps. Dasha Modelist na youtubie opublikowałą filmik z relacjną budowy kolejnego gaz Tigr.. ciekawą relację wplotła w temat. Słynne zdjęcia 3 opuszczonych Tigr z znakiem "Z" w kwadracie, to Kijów, jednoski specnaz i rosgwardii jeżdziły po ulicach Kijowa, media nigdy nie relacjonowały takich zdarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Listopada 2023 Autor Share Napisano 1 Listopada 2023 W sumie zbliżamy sie do końca projektu. Stan jak na zdjciach, zakończenie "brudzenia", chlapanie w momencje jak trafi do docelowej dioramy, czyli jak to u mnie zazwyczaj bywa pozostanie to tylko w plnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi