i_hate_sparks Napisano 13 Października 2023 Share Napisano 13 Października 2023 Ukończony MiG-29 od Academy, przy pomocy szpachli nadałem nowy kształt kwiecie radaru a z przeźroczystej ramki stworzyłem nowy czujnik IRST 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i_hate_sparks Napisano 13 Października 2023 Autor Share Napisano 13 Października 2023 A tutaj zdjęcia na białym tle 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Października 2023 Share Napisano 14 Października 2023 Ten egzemplarz nie miał oznaczeń państwowych na skrzydłach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i_hate_sparks Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 (edytowane) 20 godzin temu, mig napisał: Ten egzemplarz nie miał oznaczeń państwowych na skrzydłach? Właśnie sam się dziwiłem bo Academy dało kalki na skrzydła, ale na wszystkich zdjęciach w internecie + skinach z gier tych oznaczeń nie ma Edytowane 15 Października 2023 przez i_hate_sparks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi