maciekw Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Na podstawie jakiej dokumentacji robisz okablowanie uzbrojenia? Masz jakieś zdjęcia? Co do uzbrojenia to mam tylko jedno zdjęcie tej wyrzutni pochodzące z wikipedii. Na primaportal niestey nie było takich zdjęć i niebardzo mogę takowe zdjęcia znaleść. A co do okablowania radia to zdjęć mam więcej niż potrzeba . Dodam tylko, że jeszcze się za okablowanie nie zabrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Co do uzbrojenia to mam tylko jedno zdjęcie tej wyrzutni pochodzące z wikipedii. Na primaportal niestey nie było takich zdjęć i niebardzo mogę takowe zdjęcia znaleść. No to szukaj POD TYM LINKIEM, tylko rysunki, ale za to sporo. Co prawda mój M1046 leży jeszcze w pudle i nie zbierałem do niego dokumentacji, ale wiem, że coś tam na pewno znajdziesz. EDIT 1: TUTAJ też znajdziesz trochę rysunków. EDIT 2: Na Armoramie też się pojawiał problem okablowania wyrzutni: LINK1 LINK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Dzięki kubisz. Zastanawiam się, czy tak intensywne kurzenie modelu, jakie wykanał Rafał Jankowski w swoim projekcie byłoby właściwe. Można powiedzieć, że w większości już tak wykonałem, jednak jeszcze nie utrwaliłem, więc można spokojnie zmyć jakby było nie tak. Jutro rano zrobię zdjęcia, jak tylko będę miał trochę lepsze oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Chyba będę musił jeszcze raz wykonać w eiąkszości miejsc kurzenie. Tym razem tak jak przy poprzednim modelu sięgnę po aero, bo pędzlem zbyt dobrze nie potrafię. Jeszcze tylko dorobić okablowanie, utrwalenie pigmentów- narazie nałożone "na wodę" i dokończenie kurzenia modelu. I będzie koniec. Pozdrawiam. Miłego krytykowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Panowie i Panie. Wszystko wskazuje na to, że jutro wreszcie ukończę ten model. Wątek już się trochę zakurzył, ale sesja, sesja i po sesji. A po sesji poprawki i nowy semestr (ale do niedzieli ferie). A niestety nie tylko jeden model na warsztacie. Tak więc spodziewajcię się jutro lub w niedzielę galerii. Dzisiaj utwaliłem pigmenty, czyli kilka drobiazgów i będzie koniec. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Kliknij na zdjęcie, aby zobaczyć galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi