mic43 Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Nie chcesz trochę zblendować przejść pomiędzy ciemnym a jasnym błotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudacior Napisano 12 Listopada 2023 Autor Share Napisano 12 Listopada 2023 6 godzin temu, mic43 napisał: Nie chcesz trochę zblendować przejść pomiędzy ciemnym a jasnym błotem? Póki co efekt nawet mi się podoba ale może coś jeszcze z nim zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudacior Napisano 12 Listopada 2023 Autor Share Napisano 12 Listopada 2023 Podwozie póki co wygląda w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudacior Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 Tygrys jest na ten czas skończony na 99,9%. Póki co osiągnął szczyt moich możliwości i jeszcze można zrobić wiele rzeczy a wiele można było zrobić dużo lepiej. W przyszłości gdy moje umiejętności się jeszcze troche podszlifują to wrócę do niego i co nie co na pewno poprawie, najmniej jestem zadowolony z gąsienic które nie wyglądają najlepiej ale to się jakoś jeszcze poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Ładny kamuflaż, widzę że się znacie na modelarstwie. Jaki czołg proponujecie na sam początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 W dniu 26.11.2023 o 12:15, Robi napisał: Ładny kamuflaż, widzę że się znacie na modelarstwie. Jaki czołg proponujecie na sam początek? Tamiya 35065 German Panther Ausf A Medium Tank https://www.mojehobby.pl/products/German-Panther-Ausf-A-Medium-Tank.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi