Lipa Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 (edytowane) Witam. Po prawie trzech miesiącach udało się skończyć dziada. Warsztat pozwolił mnie się wyżyć na wszystkie sposoby Edytowane 14 Grudnia 2023 przez Lipa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Czekałem aż ktoś znający temat coś napisze, ale cisza. Ostatecznie ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 Dzięki. Chciałem też podziękować wszystkim za lajki 13 minut temu, bazylms napisał: Czekałem aż ktoś znający temat coś napisze, ale cisza. Jest takie stare słowiańskie powiedzenie: "Nie tykaj gówna puki nie śmierdzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi