hlystek Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 Witam. Dzisiaj pod zasłużoną krytykę chciałbym oddać model Jagdtigera. Model malowany Hatakami Orange, brudzony błotem Ak i Miga.to moje pierwsze podejscie do roślinnosci, dlatego chciałbym podpytać czy pomysł i wykonanie idą w dobrym kierunku.Model posiada ruchome zawieszenie i gąsienice, jeszcze do ułożenia na podstawce.Prosze o sugestie co można poprawic. Z góry dziękuje 2 Cytuj
Thalgonis Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 Przydałoby się troszkę „posuć” zimma Cytuj
Evildead Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 (edytowane) Może trzecie koło wywal po lewej stronie, będzie ciekawiej, tak go alianci zastali Edytowane 9 Listopada 2023 przez Evildead Cytuj
hlystek Napisano 9 Listopada 2023 Autor Napisano 9 Listopada 2023 Dzięki za sugestie:) Uszkodzenia zimmeritu miał delikatnie minią zrobione ale pod brudzeniem znikły mi prawie zupełnie. Postaram się zrobić w weekend jakieś plenerowe zdjęcie, bo na tych z telefonu średnio zabiegi widać. Koło jeszcze da się wyrzucić bo cały czas się wachałem. Gorzej z ogołoceniem go z narzędzi. Cytuj
Evildead Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 20 minut temu, hlystek napisał: Dzięki za sugestie:) Uszkodzenia zimmeritu miał delikatnie minią zrobione ale pod brudzeniem znikły mi prawie zupełnie. Postaram się zrobić w weekend jakieś plenerowe zdjęcie, bo na tych z telefonu średnio zabiegi widać. Koło jeszcze da się wyrzucić bo cały czas się wachałem. Gorzej z ogołoceniem go z narzędzi. Zawsze to jednak lepiej założyć wątek warsztatowy, można w porę zareagować, co kilka głów to nie jedna. Cytuj
hlystek Napisano 9 Listopada 2023 Autor Napisano 9 Listopada 2023 Następnym razem będzie trzeba bo mam chęć jeszcze Shermana od Czarnych Diabłów. A do takiego tematu trzeba wiedzy. chyba najprosciej kupic Asukę.Na to się nie porwe bez pomocy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi