jpl Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 No to porwałem się z motyką na Słońce. Link do relacji jest tutaj. Model dosłownie mnie przerósł - nie mieścił się na warsztacie, poza tym jednak okazał się być raczej czymś do pokazywania z daleka (niektóre detale zrobione jako kalkomanie). Ogólnie, jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany tego typu tematyką, to polecam, to nie jest zły model, tylko bardzo trudny, przez swoje rozmiary - nie idzie go utrzymać poprawnie, trudno się dostać w wiele miejsc na przykład przy nakładaniu kalkomanii. No ale jakoś go skleiłem, jak to mówią "lesson learned". To teraz garść zdjęć, dwa spoza sesji są z P.11c - może kiedyś znajdą się obok siebie w Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Piękny kawał modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 (edytowane) Zdjęcia takie, że szczegółów nie widać. Przypadek? - nie sądzę. Na zbliżeniu silników widać niedokładnosci malowania wydechów i szpachlowania. Na tym przetłoczeniu na spodzie silników raczej nie ma łączenia elementów poszycia. Daj więcej zbliżeń, żeby można było dokładniej obejrzeć pracę. Edytowane 11 Listopada 2023 przez giberes Literówka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 17 Listopada 2023 Autor Share Napisano 17 Listopada 2023 Dzięki za odpowiedzi. Co do zbliżeń - to nie ma raczej sensu. Po prostu dokończyłem ten model i tyle. Wiem już teraz, jakie limity wielkości ma mój warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi